Ryhmät

Olisiko kiva viettää yhteisiä hetkiä ystävien kesken hoitolassa? Tässä mahdollisuuksia.

2 tunnin hetki värien parissa 60 euroa / hlö jos ryhmässä 4 henkilöä
– Katselmus miten värit vaikuttavat kasvoja vasten. Ryhmässä saatte henkilökohtaisen palvelun eri värien vaikutuksesta sekä mahdollisuuden seurata miten värit vaikuttavat muiden ilmeeseen. Henkilökohtainen katselmus kestää jokaisella noin 20 minuuttia ja lopussa on kooste ja yleinen kerronta värien vaikutuksesta. Tämä on hauskaa ja voin taata, että tuokion jälkeen lähtee eri tavalla valikoimaan itselleen värisävyjä, tietoisempana kuin aikaisemmin.


Kasvojenhoidon perusteet 1,5 tuntia / 35 euroa / hlö / ryhmässä 5 henkilöä

– Opastus miten hoidat ihoasi. Kaikki osallistujat osallistuvat ja saavat itse tehdä. Aloitetaan ihon pintapuhdistuksella. Opetan teille otteet ja ne ovatkin ihonhoidon perusta. Ei ole aivan sattumaa, mihin suuntaan käsiämme liikuttelemme iholla. Oikeanlaisilla suunnilla saadaan tuettua ihon aineenvaihduntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Ja kun toistamme liikkeita vuodesta toiseen, on hyvä olla tietoinen ja osata hoitaa itseään mahdollisimman hyvin niin ihokin pysyy kiinteämpänä. Sitten seuraa naamioiden käyttö ja ohjaan teille rentoutumisharjoituksen ihanan rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Naamio voidaankin sitten rentoutuksen jälkeen hieroa itse kasvoille. Tähän neuvon teille helpot ja tehokkaat liikkeet. Seuraavana seuraakin sitten loppuvoiteiden valinta ja oih, miten kauniina iho loistaakaan.


Nuorten kauneushetki 1 tunti / 25 euroa / hlö / ryhmässä 5 henkilöä

– Opastus ihonhoitoon. Miten tuotteita käytetään ja miksi? Millaisin ottein ihoa hoidetaan? Jokainen osallistuja saa osallistua oman ihon hoitamiseen. Aloitelaan pintapuhdituksella ja otteiden opastuksella. Vietetään kiva hetki kavereiden parissa saman pöydän äärellä ihonhoidon merkeissä. Tämä se vasta mukavaa on. Ja kiva oppia jo nuorella iällä hoitamaan itseä ja ihoaan mahdollisimman hyvällä tavalla.