Muuttumisleikki

Syksyn aikana me laihialaiset yksinyrittäjä naiset lähettiin mukaan muuttamaan muutamaa naista ulkoisella tyylillä. Minä pääsin mukaan muuttamaan Maria Pi-Sa:n ja Kössin Hallin kanssa.
Minun osuuteni oli värianalyysi sekä ehostus, Pi-Sa:ssa leikattiin ja värjättiin hiukset ja Kössin Hallissa katsottiin vaatteet. Lopuksi Mari pääsi vielä kuvattavaksi Laineen Jarkon luo. Koko päivän hemmottteluista tehtiin Paikallislehti Kyrönmaahan juttu.

Pientä piristystä ja muutosta ulkoiseen olemukseen saadaan tosi helposti pelkällä parturikäynnillä sekä ehostuksella. Alapuolella video Marin muuttumisesta hoitolassani. Aivan ensimmäisenä tein Marille värianalyyin, jossa havainnoidaan monin eri värikankain ihon pohjasävyä. Synnynnäisesti ihon pohjaväri voi olla lämmin tai viileävivahteinen ja tästä johtuen toisen sävymaailman värit sopivat paremmin kantajalleen. Marin lopputulokseksi värianalyysissä tuli viileä kesä. Hänelle sopii siniseen vivahtavat sävyt punaisissa, keltaisissa, vihreissä, sinisissä jne. Korumaailmassa hopea ja valkokulta ovat sopusoinnussa viileiden värien kanssa.

Värianalyysin tuloksen selvittyä Mari meni parturiin, jossa toteutettiin värianalyysin lopputulemaa eli pitäydyttiin viileä sävyisessä hiusvärissä. Tämän jälkeen minä tein ehostuksen ihon kansssa sopusointuisesssa värimaailmassa. Värianalyysi helpottaa suuresti värivoiteiden, huulipunien ja luomivärien sekä kaikkien ehostustuotteiden valinnassa. Oleellisena osana tietysti vaatteiden värien löytymisen helpottuminen ja itsevarmuus omista väreistä. Ja voihan analyysin lopputulemaa käyttää hyödyksi myös mm. sisustamisessa ja valokuvien taustaväreissä. Omien värien tietäminen voi olla varsin syvällinen kokemus ja suosittelen jokaista piipahtamaan jossain vaiheessa (mahdollisimman pian :))elämää muutamaksi tunniksi omien värien lähteille.

Ohessa video muuttumisesta.